Välkommen till en värld av oförglömliga upplevelser

Ge familjen en blöt överraskning på Piratön eller tappa vikten med vänner i snurriga Twister. Klappa en kamel eller njut av sommartoner från världsartister. I våra parker har besökare roat sig i många år. Vi vet vad som krävs för tidernas äventyr tillsammans!

Testimonials bildNågra av våra parker har 100 år på nacken medan andra är tonåringar i jämförelse. Men det alla har gemensamt är att de utgör några av Nordens största park- och nöjesanläggningar. Du får ut mest av dem genom att skaffa ett säsongskort som ger dig förmåner i fler än en park. Läs mer om våra gemensamma erbjudanden längre ner på sidan.

Våra härligheter

Gröna Lund i Stockholm är Sveriges äldsta tivoli med över 30 åkattraktioner samt Stora Scen, där världsartister trollbinder både stora och små. Hitta din favorit i deras eget artistprogram. På Gröna Lund händer det något med våra gäster. Kom du också och upplev förvandlingen!

Med både djurpark, artister, tivoli och äventyrsbad är populära Furuvik vår omtyckta familjepark, där avstånden är små men upplevelserna stora. Du kan campa här, i tält eller i en tågvagn. Vakna intill vattenbrynet och supernära Apornas Värld.

Familjedjurparken Kolmården har bjudit besökare på pirrigt nära möten med världens djur sedan 1965. Förutom att i din egen takt promenera runt och titta på djuren, kan du uppleva en delfinföreställning, ta ett varv i Sjörövarskeppet, rida kamel eller glida ut över lejonen i världens enda linbanesafari. För en vildare upplevelse även nattetid rekommenderar vi en övernattning på Vildmarkshotellet – vårt eget hotell med egen ingång till parken.

Testimonials bild

Vill du hellre träffa kompisar som lever under vattenytan ska du besöka vårt Aquaria Vattenmuseum med naturliga vattenmiljöer. Där kan du lära dig om vattnets väg från regnskog till havet och bekanta dig med sprutfisken Sigge. Missa heller inte när öringen hoppar upp för laxtrappan!

Vårt mål är att alla våra gäster ska få en helhetsupplevelse i världsklass, varje gång! Som ägare till några av Sveriges skojigaste nöjesparker, är det vår uppgift att göra roligt ännu roligare.

Välkommen till Parks and Resorts!

Vi på Parks and Resorts är sagolikt förtjusta i vatten också. På Skara Sommarland finns totalt över 1 km vattenrutschbana och över 100 kvm ohämmad vattenlek på Piratön. Förutom blöta äventyr finns här också gokartbanor, tivoli och smultronställen att tälta, campa och bo i stuga på.

Maxa sommaren! Köp säsongskort och ha kul i alla våra parker

Gröna Lund Guldkortet

  • 30% rabatt på entrén Kolmården, Sommarland och Furuvik
  • Fri entré Aquaria
KÖP GRÖNA LUNDS GULDKORT!

Wild Card Kolmården

  • 30% rabatt på entrén till Furuvik, Sommarland
  • Fri entré till Aquaria och Gröna Lund
KÖP Kolmårdens wild card!

Furuvik säsongskort

  • 30% rabatt på entrén till Kolmården och Sommarland
  • Fri entré på Gröna Lund och Aquaria
KÖP furuviks säsongskort!

Skara Sommarland säsongskort

  • 30% rabatt på entrén till Kolmården och Furuvik
  • Fri entré på Gröna Lund och Aquaria
KÖP Skara Sommarlands säsongskort!

Aquaria säsongskort

  • 30 % rabatt på entrén till Kolmården, Sommarland, Furuvik
  • Fri entré på Gröna Lund

Världens roligaste present!

Köp ett presentkort som gäller i alla våra parker. Kortet kan köpas i alla parker och här (öppnas i nytt fönster).

Sitemap